Kurang gaweyan sumber saka loro China lan donya

Pilihan paling dhuwur kanggo 450,000+ adol saka saindenging jagad, kita mbantu golek supplier paling apik sing bisa menehi produk sing luwih apik kanthi rega sing apik. Pusat pemenuhan gratis ing China, AS lan Eropa. Cepet kanggo pangiriman lawang. Desain & produksi produk anyar.

Play Video

Sumber & gudang gratis

Ora ana biaya ngarep

Ora ana biaya anggota

Agen dedikasi siji-siji

Masa depan eCommerce: Dropshipping 2.0

Apa sing Dropshipping?

Dropshipping minangka model bisnis sing adol ora nyimpen produk sing didol. Nanging, sing adol tuku barang kasebut saka pemasok pihak katelu lan dikirim langsung menyang pelanggan. Asile, adol ora kudu langsung nangani produk kasebut.

Kauntungan saka model iki yaiku para pemula ora butuh modal wiwitan, lan resikone sithik, mula gampang kanggo pemula kanggo miwiti bisnis. Nanging kontras sing jelas, persediaan sing ora bisa dikendhaleni, kualitas sing ora stabil, wektu pengiriman sing dawa, sing bisa nyebabake pelanggan sing ora seneng lan bisnis sampeyan angel ditingkatake. Dadi ing kene teka Dropshipping 2.0.

Apa iku Dropshipping 2.0

Kanggo nutupi kontra dropshipping tradisional, ing kene kita menehi solusi sing luwih apik sing diarani Dropshipping 2.0. Solusi inti Dropshipping 2.0 yaiku pre-stock menyang gudang lokal / domestik kanggo ngindhari wektu pengiriman sing dawa lan kualitas sing ora mesthi.

 

Keuntungan saka Dropshipping 2.0:

  • China ora mung pilihan kanggo sumber produk, bisa entuk sumber saka negara paling dhuwur ing saindenging jagad.
  • Wektu pemenuhan kanthi cepet (ing 24h) lan wektu pengiriman (3-7 dina) dikirim saka gudang lokal.
  • Branding bisnis sampeyan karo Print on Demand lan layanan kemasan khusus.
  • Jaga inventaris bisa dikontrol.
  • Ngontrol kualitas produk kanthi apik.
  • Menang pelanggan seneng bali maneh lan maneh.

Kepiye bisa mbantu bisnis eCommerce sampeyan?

Didhukung dening CJ Group (Penyedia solusi bisnis lintas batas integral), CJ Sourcing nyedhiyakake sampeyan luwih saka sumber. Kita nawakake kabeh layanan sing sampeyan butuhake kanggo mbangun, nggawe skala lan merek bisnis sampeyan. Kita duwe tim profesional sing berpengalaman kanggo golek pemasok paling apik sing nyedhiyakake produk berkualitas kanthi rega sing luwih murah.

Sumber Produk

Pangaturan Sampel

Inspeksi Kualitas

Warehousing

Pengiriman menyang Door

Desain lan Produksi produk anyar

Pengawasan Pabrik

Tindak lanjut produksi

Print ing Panjaluk

Kemasan Kustom & Label Pribadi

Fotografi Profesional

Otomasi pesenan

We sumber lan nepaki kabeh ndonya

kanthi 7 gudang ing China, AS, lan Eropa, kita bisa menehi solusi pemenuhan sing luwih cepet lan luwih irit.
Pusat pemenuhan luwih akeh bakal dilayani

Kita kerja bareng karo raksasa

Kita dadi mitra kanggo luwih saka 50 perusahaan / merek paling gedhe ing industri iki, kalebu pasar eCommerce paling dhuwur, panyedhiya logistik, lan plugin sumber. Iki ngidini kita ngakses dhaptar produk sing ora kaetung, wektu pengiriman luwih cepet kanthi rega sing luwih murah, lan integrasi platform sing mulus.

Ngembangake produk unik karo CJ, ngadeg metu ing pasar

Sampeyan bisa ngadeg metu saka saingan liyane karo produk Unik. CJ mbantu sampeyan ngembangake produk anyar kanthi desain unik. Sampeyan menehi ide, kita ngrancang, nggawe conto produksi tindakake-munggah, kemasan khusus lan kapal kanggo sampeyan.

Enem langkah kanggo ngembangake produk unik karo CJ

1. Nggawe gagasan
2. Desain karo tim CJ
3. Nggawe sampel
4. Konfirmasi sampel, sijine menyang produksi
5. Kemasan khusus
6. Atur pengiriman

Sinau karo CJ

Diadegake dening Andy Chou (CEO) lan tim ing 2014, CJ Group wis nglayani luwih saka 450,000 penjual ing saindenging jagad sajrone 7 taun. Saiki kita duwe 7 gudang ing China, AS lan Eropah, lan kita kerjo bareng karo supplier kabeh sak donya, supaya kita bisa bantuan kanggo sumber donya lan nepaki donya kanthi pengiriman cepet.

Kanthi tim profesional sing digawe saka 845 karyawan sing darmabakti, kita nulungi para wirausahawan supaya bisa nggawe lan ngembangake bisnis kanthi gampang. Kita mesthi kasedhiya yen sampeyan bisa njupuk kita dadi mitra bisnis 24/7.

Miwiti bisnis sampeyan karo CJ Sourcing

Kita lagi ngrewangi. Bebas wae takon kapan, 7/24 Layanan online.
Kirimi informasi sampeyan kanggo njaluk agen khusus kanggo mbantu sampeyan luwih apik.

Mission kita

Sampeyan ngedol, kita sumber lan kapal kanggo sampeyan. Rampung ing saindenging jagad. Sampeyan mung fokus kanggo nambah bisnis, kita bisa njupuk kabeh saka sumber, merek nganti pengiriman.

Contact Us

Ngomong karo online kapan wae utawa temokake liwat:

email

Alamat

Xixi lan Tianmushan Road, West Lake District, Hangzhou, Zhejiang, China

© 2014 - 2021 CJdropshipping.com Kabeh Hak Dilindhungi.