Помалку напор на извори и од Кина и од целиот свет

Врвен избор за 450,000+ продавачи од целиот свет, ние помагаме да се најде најдобриот снабдувач кој може да понуди подобри производи по добра цена. Бесплатни центри за исполнување во Кина, САД и Европа. Брза достава до врата. Дизајн и производство на нов производ.

Пушти видео

Бесплатно набавување и складирање

Без првични трошоци

Без членарина

Посветен агент еден-на-еден

Иднината на е -трговија: Dropshipping 2.0

Што е Dropshipping?

Dropshipping е бизнис модел според кој продавачот не ги чува производите што ги продава на залиха. Наместо тоа, продавачот го купува предметот од добавувач од трета страна и го испраќа директно до клиентот. Како резултат на тоа, продавачот не мора директно да ракува со производот.

Добрите страни на овој модел се дека на почетниците не им треба многу почетен капитал, а ризикот е мал, па затоа е лесно за почетниците да започнат бизнис. Но, минусите се очигледни, неконтролиран инвентар, нестабилен квалитет, долго време на испорака, што може да доведе до несреќни клиенти и вашиот бизнис е тешко да се прошири. Значи, тука доаѓа Dropshipping 2.0.

Што е Dropshipping 2.0

За да ги покриеме недостатоците на традиционалното dropshipping, овде нудиме многу подобро решение наречено Dropshipping 2.0. Основното решение на Dropshipping 2.0 е претходно складирање во локални/домашни магацини за да се избегне долго време за испорака и неизвесен квалитет.

 

Предности на Dropshipping 2.0:

  • Кина не е единствениот избор за набавка на производи од, туку од врвни земји ширум светот.
  • Брзо време на исполнување (за 24 часа) и време на испорака (3-7 дена) испорачано од локалниот магацин.
  • Брендирање на вашиот бизнис со печатење по барање и услуга за прилагодено пакување.
  • Чувајте го инвентарот под контрола.
  • Преземете добра контрола на квалитетот на производот.
  • Освојте среќни клиенти кои се враќаат повторно и повторно.

Како можеме да помогнеме со вашиот бизнис за е -трговија?

Овозможено од CJ Group (Интегриран оператор за прекугранични деловни решенија), ВJ Sourcing ви обезбедува многу повеќе од изворите. Ние ја нудиме секоја услуга што може да ви треба за градење, скалирање и брендирање на вашиот бизнис. Имаме искусен професионален тим за да ви ги најде најдобрите добавувачи кои обезбедуваат производи со добар квалитет по поевтина цена.

Извори на производи

Прилагоденост на примерокот

Квалитетна инспекција

Складирање

Испорака до врата

Дизајн и производство на нов производ

Фабричка инспекција

Следење на производството

Печати по барање

Прилагодено пакување и приватна етикета

Професионална фотографија

Автоматизација на нарачки

Изворуваме и исполнуваме низ целиот свет

со 7 магацини во Кина, САД и Европа, можеме да ви понудиме побрзо и поекономично решение за исполнување.
Се очекува да стапат во употреба повеќе центри за исполнување

Работиме со гиганти

Ние сме партнер на повеќе од 50 најголеми компании/брендови во индустријата, вклучувајќи врвни пазари за е-трговија, добавувачи на логистика и приклучоци за извори. Ова ни овозможува пристап до безброј списоци на производи, побрзо време на испорака со поевтини цени и беспрекорна интеграција на платформата.

Развијте уникатни производи со CJ, издвојте се на пазарот

Можете да се издвоите од другите конкуренти со уникатни производи. CJ ви помага да развиете нови производи со уникатен дизајн. Обезбедувате идеи, ние дизајнираме, правиме примероци за последователно производство, прилагодено пакување и испраќаме за вас.

Шест чекори за развој на уникатен производ со CJ

1. Генерирајте идеја
2. Дизајн со тимот на CJ
3. Изработка на примероци
4. Потврдете го примерокот, ставен во производство
5. Прилагодено пакување
6. Организирајте го превозот

Запознајте го CJ

Основана од Енди Чоу (извршен директор) и неговиот тим во 2014 година, CJ Group опслужува над 450,000 продавачи ширум светот веќе 7 години. Сега имаме 7 магацини во Кина, САД и Европа и соработуваме со добавувачи ширум светот, за да можеме да помогнеме да се набави ширум светот и да се исполни ширум светот со брза испорака.

Со професионален тим формиран од 845 посветени вработени, им помагаме на претприемачите лесно да ги креираат и развиваат своите бизниси. Ние сме секогаш достапни за да може да не земете како ваш деловен партнер 24/7.

Започнете го вашиот бизнис со CJ Sourcing

Тука сме да помогнеме. Слободно прашајте во секое време, 7/24 Интернет услуга.
Испратете ни ги вашите информации за да добиете посветен агент кој ќе ви помогне подобро.

Нашата мисија

Вие продавате, ние набавуваме и испраќаме за вас. Исполнете од целиот свет до целиот свет. Вие само се фокусирате на развивање на вашиот бизнис, ние преземаме с everything, од извори, брендирање до испорака.

Контактирајте нѐ

Разговарајте со нас онлајн во секое време или најдете нè преку:

Е-пошта

Адреса

Патот Ксикси и Тианмушан, Западно езерска област, Хангжу, Жеџијанг, Кина

© 2014 - 2021 CJdropshipping.com Сите права се задржани.