Е-пошта: partnership@cjdropshipping.info

Контактирајте не за можна соработка

CJdropshipping е една од најголемите платформи за dropshipping со седиште во Кина, нашите партнерски програми се посветени на вашиот успех промовирајќи ве пред нашата светска публика.

Зошто да соработуваме со нас?

  • Над 300 илјади регистрирани паѓачи
  • На располагање над 400 км единици и сè уште растат
  • Над 1 милион нарачки месечно и сè уште растат
  • Локални партнери за снабдувачи низ целиот свет
  • Профитабилна придружна програма - Повикајте и заработете
  • Ексклузивен канал за испорака: CJPacket (1-2 недели побрзо од AliExpress во просек)
  • Добро интегриран со Shopify, eBay, Woocommerce, Lazada, Shopee, како и API

Како можеме да работиме заедно?

Affiliate програма

Нашата придружна програма е многу едноставна за почеток. Само креирајте ја вашата придружна врска CJdropshipping за неколку секунди и започнете да ја споделувате, ќе добиете 2% од вкупниот приход (не профит) што го генерира придружната врска за цела година.

Можности за вкрстено промовирање

Ние баравме повеќе форми на соработка со платформи и алатки поврзани со dropshipping, досега имаме изградено долгорочни односи со Payoneer, Mercury, Shipstation, Aftership, Debutify и PageFly, итн. Ако сакате да развиете плодна и пријатна соработка, многу сте добредојдени да контактирате со нас.

Платформи за истражување на производи

Кој производ да се продаде? Ова прашање ги прогонува повеќето доставувачи на падови, им требаат професионални алатки за истражување на производи за да им кажат која ниша да изберат и кои производи да ги продадат. Го добивте производот за истражување, ние се справуваме со останатото. Досега соработувавме со Zik Analytics, AutoDS, Sell The Trend и DSM алатката итн. Ако ја нудите самата услуга, контактирајте не за добитна деловна врска!

Програма за партнерство во менторство

Receiveе добивате бесплатен сообраќај секој ден без да ги промовирате курсевите сами. Ние ќе ве поттикнеме на целните корисници (почетнички за отпад) и ќе го водиме сообраќајот до вашата страница или курсеви за курсеви.