Më pak përpjekje për ndihmuese si nga Kina ashtu edhe nga bota

Zgjedhja kryesore për mbi 450,000 shitës nga e gjithë bota, ne ndihmojmë për të gjetur furnizuesin më të mirë që mund të ofrojë produkte më të mira me një çmim të mirë. Qendrat e përmbushjes falas në Kinë, SHBA dhe Evropë. Dorëzimi i shpejtë në derë. Dizajni dhe prodhimi i produktit të ri.

Luaj Video

Burim dhe magazinim falas

Nuk ka tarifa paraprake

Asnjë tarifë anëtarësimi

Agjent i përkushtuar një-në-një

E ardhmja e tregtisë elektronike: Dropshipping 2.0

Isfarë është Dropshipping?

Dropshipping është një model biznesi që një shitës nuk i mban në magazinë produktet që shet. Në vend të kësaj, shitësi e blen artikullin nga një furnizues i palës së tretë dhe ia dërgon direkt klientit. Si rezultat, shitësi nuk duhet të trajtojë drejtpërdrejt produktin.

Përparësitë e këtij modeli janë se fillestarët nuk kanë nevojë për shumë kapital fillestar dhe rreziku është i ulët, kështu që është e lehtë për fillestarët të fillojnë një biznes. Por të këqijat janë të dukshme, inventari i pakontrollueshëm, cilësia e paqëndrueshme, koha e gjatë e transportit, të cilat mund të çojnë në klientë të pakënaqur dhe biznesi juaj është i vështirë të rritet. Pra, këtu vjen Dropshipping 2.0.

Çfarë është Dropshipping 2.0

Për të mbuluar të metat e dropshipping tradicionale, këtu ne ofrojmë një zgjidhje shumë më të mirë të quajtur Dropshipping 2.0. Zgjidhja kryesore e Dropshipping 2.0 është para-stokimi në magazina lokale/shtëpiake për të shmangur kohën e gjatë të transportit dhe cilësinë e pasigurt.

 

Përfitimet e Dropshipping 2.0:

  • Kina nuk është zgjedhja e vetme për të marrë produkte nga, por mund të merret nga vendet kryesore në mbarë botën.
  • Koha e shpejtë e përmbushjes (në 24 orë) dhe koha e transportit (3-7 ditë) e dërguar nga depoja lokale.
  • Brandoni biznesin tuaj me Print on Demand dhe shërbimin e paketimit me porosi.
  • Mbani nën kontroll inventarin.
  • Merrni kontroll të mirë të cilësisë së produktit.
  • Fitoni klientë të lumtur që kthehen përsëri dhe përsëri.

Si mund të ndihmojmë me biznesin tuaj të tregtisë elektronike?

Mundësuar nga CJ Group (ofruesi i integruar i zgjidhjeve të biznesit ndërkufitar), CJ Sourcing ju ofron shumë më tepër sesa burimi. Ne ofrojmë çdo shërbim që ju nevojitet për ndërtimin, shkallëzimin dhe markimin e biznesit tuaj. Ne kemi një ekip profesional me përvojë për t'ju gjetur furnitorët më të mirë që ofrojnë produkte me cilësi të mirë me një çmim më të lirë.

Ndihmuese e produkteve

Përshtatja e mostrës

Inspektimi i Cilësisë

Magazinimi

Transporti në derë

Dizajni dhe prodhimi i produktit të ri

Inspektimi i fabrikës

Ndjekja e prodhimit

Shtypni në Kërkesë

Paketim me porosi dhe etiketë private

Fotografi profesionale

Automatizimi i porosive

Ne kemi burim dhe përmbushim në të gjithë botën

me 7 magazina në Kinë, SHBA dhe Evropë, ne mund t'ju ofrojmë një zgjidhje përmbushjeje më të shpejtë dhe më ekonomike.
Më shumë qendra përmbushjeje pritet të hyjnë në shërbim

Ne punojmë me gjigantë

Ne jemi partnerë me më shumë se 50 kompani/marka më të mëdha në industri, duke përfshirë tregjet kryesore të tregtisë elektronike, ofruesit e logjistikës dhe shtojcat siguruese. Kjo na mundëson të aksesojmë listat e panumërta të produkteve, kohë më të shpejta të transportit me çmime më të lira dhe integrim pa probleme të platformës.

Zhvilloni produkte unike me CJ, dalloni në treg

Ju mund të dalloheni nga konkurrentët e tjerë me produktet Unique. CJ ju ndihmon të zhvilloni produkte të reja me dizajne unike. Ju ofroni ide, ne projektojmë, bëjmë mostra pas prodhimit, paketim me porosi dhe dërgojmë për ju.

Gjashtë hapa për të zhvilluar një produkt unik me CJ

1. Gjeneroni një ide
2. Dizajn me ekipin e CJ
3. Marrja e mostrave
4. Konfirmoni mostrën, vendoseni në prodhim
5. Paketim me porosi
6. Organizoni transportin

Njihuni me CJ

E themeluar nga Andy Chou (CEO) dhe ekipi i tij në 2014, CJ Group u ka shërbyer mbi 450,000 shitësve në mbarë botën për 7 vjet. Tani ne kemi 7 magazina në Kinë, SHBA dhe Evropë dhe bashkëpunojmë me furnitorë në të gjithë botën, kështu që ne mund të ndihmojmë në burimin në mbarë botën dhe përmbushjen në mbarë botën me transport të shpejtë.

Me një ekip profesional të formuar prej 845 punonjësish të përkushtuar, ne ndihmojmë sipërmarrësit të krijojnë dhe rrisin bizneset e tyre me lehtësi. Ne jemi gjithmonë në dispozicion që ju të mund të na merrni si partnerin tuaj të biznesit 24/7.

Filloni biznesin tuaj me CJ Sourcing

Ne jemi këtu për të ndihmuar. Mos ngurroni të pyesni në çdo kohë, shërbim online 7/24.
Na dërgoni informacionin tuaj për të marrë një agjent të dedikuar për t'ju ndihmuar më mirë.

Misioni ynë

Ju shet, ne burim dhe anije për ju. Përmbushni në mbarë botën. Ju thjesht përqendroheni në rritjen e biznesit tuaj, ne marrim përsipër gjithçka, nga burimi, markimi deri te transporti.

NA KONTAKTONI

Flisni me ne online në çdo kohë ose na gjeni përmes:

Email

Adresa

Rruga Xixi dhe Tianmushan, Distrikti i Liqenit Perëndimor, Hangzhou, Zhejiang, Kinë

© 2014 - 2021 CJdropshipping.com Të gjitha të drejtat e rezervuara.