Kurang usaha dina sumber ti duanana Cina jeung sakuliah dunya

Pilihan pangluhurna pikeun 450,000+ jelema anu ngajual ti sakumna dunya, urang ngabantosan pikeun milarian pemasok anu pangsaéna anu tiasa nawiskeun produk anu langkung saé dina harga anu saé. Pusat minuhan gratis di Cina, AS sareng Éropa. Pangiriman gancang ka panto. Desain produk anyar & produksi.

maén Video

Sumber gratis & gudang

Taya biaya upfront

Taya fee kaanggotaan

Agén bakti hiji-hiji

Masa depan eCommerce: Dropshipping 2.0

Naon atuh Dropshipping?

Dropshipping mangrupikeun modél bisnis anu penjual henteu nyimpen produk anu dijualna. Gantina, seller meuli item ti supplier pihak katilu tur geus dikirim langsung ka konsumén. Hasilna, seller henteu kedah nanganan produk sacara langsung.

Kaunggulan tina modél ieu nyaéta para pamula henteu peryogi modal awal, sareng résikona rendah, janten gampang pikeun pamula pikeun ngamimitian usaha. Tapi kontra anu atra, inventory teu bisa kakadalian, kualitas teu stabil, waktu pengiriman barang lila, nu bisa ngakibatkeun konsumén bagja jeung Anjeun bisnis hésé skala up. Janten ieu mangrupikeun Dropshipping 2.0.

Naon Dropshipping 2.0

Pikeun nutupan kontra tina dropshipping tradisional, di dieu kami nawiskeun solusi anu langkung saé anu disebut Dropshipping 2.0. Solusi inti Dropshipping 2.0 nyaéta pre-stock ka gudang lokal / domestik pikeun nyegah waktos pengiriman anu panjang sareng kualitas anu teu pasti.

 

Kauntungan tina Dropshipping 2.0:

  • Cina teu hijina pilihan pikeun sumber produk ti, bisa sumber ti nagara luhur di sakuliah dunya.
  • Waktos minuhan gancang (dina 24h) sareng waktos pengiriman (3-7 dinten) dikirim ti gudang lokal.
  • Branding bisnis anjeun sareng Print on Demand sareng jasa bungkusan khusus.
  • Tetep inventory dina kontrol.
  • Candak kadali anu saé pikeun kualitas produk.
  • Meunang konsumén senang datang deui jeung deui.

Kumaha urang tiasa ngabantosan bisnis eCommerce anjeun?

Dipasang ku CJ Group (Panyadia solusi bisnis lintas wates terpadu), CJ Sourcing nyayogikeun anjeun langkung seueur tibatan sumber. Kami nawiskeun unggal jasa anu anjeun peryogikeun pikeun ngawangun, skala sareng merek bisnis anjeun. Kami ngagaduhan tim profésional anu berpengalaman pikeun mendakan anjeun supplier pangsaéna anu nyayogikeun produk kualitas anu saé kalayan harga anu langkung mirah.

Produk Sourcing

Sampel Ngepaskeun

kualitas Inspection

Warehousing

Pangiriman ka Door

Desain & Produksi produk énggal

Pamariksaan Pabrik

Laju Produksi

Nyitak dina Paménta

bungkusan custom & Label wasta

Fotografi Profésional

Pesenan Automation

Urang sumber jeung minuhan sakuliah dunya

kalawan 7 gudang di Cina, AS, jeung Éropa, urang tiasa nawiskeun Anjeun solusi minuhan gancang tur leuwih ongkos-efisien.
Langkung seueur pusat pemenuhan diperkirakeun bakal dilayanan

Urang gawé bareng raksasa

Kami mangrupikeun mitra pikeun langkung ti 50 perusahaan / merek panggedéna di industri, kalebet pasar eCommerce top, panyadia logistik, sareng sumber plugins. Ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngaksés daptar produk anu teu kaétang, waktos pengiriman langkung gancang kalayan harga langkung mirah, sareng integrasi platform anu lancar.

Ngembangkeun produk unik sareng CJ, nangtung di pasar

Anjeun tiasa nangtung kaluar ti pesaing séjén kalawan produk Unik. CJ ngabantosan anjeun pikeun ngembangkeun produk énggal kalayan desain unik. Anjeun masihan ideu, kami ngarancang, ngadamel conto produksi susulan, bungkusan khusus sareng kapal pikeun anjeun.

Genep léngkah pikeun ngembangkeun produk unik sareng CJ

1. Ngahasilkeun ide
2. Desain jeung tim CJ
3. Nyieun sampel
4. Konfirmasi sampel, nempatkeun kana produksi
5. bungkusan custom
6. Atur pengiriman barang

Kenal CJ

Diadegkeun ku Andy Chou (CEO) sareng timnya di 2014, CJ Group parantos ngalayanan langkung ti 450,000 penjual sadunya salami 7 taun. Ayeuna urang gaduh 7 gudang di Cina, AS jeung Éropa, sarta kami cooperate kalawan suppliers sakuliah dunya, sangkan bisa mantuan pikeun sumber sakuliah dunya sarta minuhan sakuliah dunya kalayan pengiriman barang gancang.

Kalayan tim profésional anu diwangun ku 845 karyawan anu khusus, kami ngabantosan pangusaha pikeun nyiptakeun sareng ngembangkeun usahana kalayan gampang. Kami salawasna sayogi yén anjeun tiasa nyandak kami salaku mitra bisnis 24/7 anjeun.

Mimitian bisnis anjeun sareng CJ Sourcing

Kami di dieu pikeun mantuan. Ngarasa Luncat nanya iraha wae, 7/24 jasa Online.
Kirimkeun inpormasi anjeun ka kami pikeun kéngingkeun agén khusus pikeun ngabantosan anjeun langkung saé.

Misi urang

Anjeun ngajual, kami sumber na kapal pikeun anjeun. Nedunan sakuliah dunya ka sakuliah dunya. Anjeun ngan ukur fokus kana ngembangkeun bisnis anjeun, kami nyandak sadayana tina sumber, branding dugi ka pengiriman barang.

Taros Kami

Nyarios ka kami online iraha waé atanapi milarian kami via:

surélék

alamat

Jalan Xixi sareng Tianmushan, West Lake District, Hangzhou, Zhejiang, Cina

© 2014 - 2021 CJdropshipping.com Sadaya Hak ditangtayungan.