Kami Sumber Jeung Ngirimkeun Prodcuts Pangalusna Pikeun Anjeun

Dropshipping & Grosir

Gabung GRATIS

NAON JUAL

Naon produk anu pangsaéna pikeun bisnis dropshipping?

Di dieu kami daptar produk trending panganyarna pikeun anjeun 
manggihan produk unggul Anjeun.

Klik gambar produk pikeun pariksa aranjeunna kaluar!

Anjeun ogé tiasa mendakan analisa produk anu lengkep dina tulisan di handap ieu.

Hayu urang nyekel tren, sareng jaga bisnis anjeun salengkah 
payuneun pasar!

Urang Ngarengsekeun Masalah Nyata

naon anu urang tiasa laksanakeun pikeun anjeun?

Produk Sourcing

Pilarian produk anu menang ku kecap konci, sku, url

Nyitak Dina paménta

Désain ku Padagang / Pembeli.
Tingali sadaya detil dina halaman

Jasa Fotografi

Jasa némbak ngaropea
kana naskah atanapi adegan.

custom bungkusan

Pék turutan sesuai sareng jinis produk sareng anggo bénten bungkus khusus

Pengiriman Global

CJPacket DHL USPS ePacket
Pangiriman produk khusus
Itungan biaya pengiriman

Rojongan customer

Agén khusus
24/7 dukungan instan
Pusat pitulung

Gudang Global
Toko Ecommerce anu dipercaya
Kurir Mitra Di Dunya
%
Warudoyong customer

Jasa Henteu Tetep Dropshipping
Naekeun Penjualan anjeun

Dina pidéo ieu, kami bakal ngantunkeun anjeun ka gudang kami di Jinhua, China. 
Hayu urang parios kumaha prosés CJ Dropshipping sareng bungkus pesenan anjeun!