kategori
akademi branding rencana

Merk Pikeun Ecommerce

Kesan munggaran tiasa ngajantenkeun atanapi ngarusak penjualan. Sareng salaku pengusaha anjeun hoyong mastikeun yén anjeun nampilkeun bisnis anjeun sacara optimal. Merek toko anjeun langkung saé tibatan logo saderhana, tapi ogé ngémutan filsafat inti anu digambarkan ku bisnis anjeun. Aya sababaraha kriteria anu sanés anu anjeun kedah waspada nalika nampilkeun bisnis anjeun. Dina tulisan ieu kami ngaharepkeun pikeun masihan terang ngeunaan léngkah optimal anu anjeun kedah laksanakeun nalika mérek pikeun ecommerce.

Niche: Topik minat pasar anu ditangtoskeun tiasa disebat Niche. Aya ratusan pasar anu béda pikeun dicandak, masing-masing kalayan demografi konsumén nyalira. Nyaho produk naon anu anjeun badé dijual atanapi konsumén naon anu anjeun pikahoyong bakal nangtoskeun toko Niche toko anjeun.

Pamirsa Inti: Saha palanggan anjeun? Umur sareng jenis kelamin demografi naon? Gaduh visi anu jelas ngeunaan saha inti pemirsa anjeun bakal ngajantenkeun langkung gampang pikeun ngararancang mérek anjeun. Éta kedahna raoseun toko anjeun didamel khusus pikeun aranjeunna, sabab kuduna.

Minat silang: Hal-hal sanés anu dipikaresep ku pemirsa inti anjeun. Sareng kumaha anjeun tiasa ngalebetkeun éta kana mérek anjeun sacara éstétis. 

Ngagunakeun alat sapertos Google Trends sareng Facebook Audience Insight bakal masihan anjeun sarana pikeun ngajawab patarosan ieu. Ngalaksanakeun panilitian anjeun sareng cobaan pikeun milarian terang saha pamanggih inti anjeun sateuacan prosés mérek. Ieu bakal ngajantenkeun langkung gampang nargétkeun pasar khusus nalika anjeun nyaluyukeun mérek anjeun pikeun nyocogkeun minat éta.

Saatos anjeun parantos ngalaksanakeun seueur panilitian ayeuna anjeun tiasa ngawangun toko pikeun pemirsa inti anjeun. Dina waktos ieu dimana anjeun badé mikiran nami, logo, slogan, palet warna sareng nada sora pikeun toko anjeun. Ngagaduhan sadaya hal ieu bakal masihan rasa keseragaman kana situs ecommerce anjeun sareng iklan.

Ngaran Toko: Nami toko anjeun kedah aya hubungan sareng Niche dina sababaraha bentuk. Anjeun ogé bakal nganggo ieu salaku Ngaran Domain / URL anjeun. Coba pikeun milih hal anu teu tiasa diinget sakumaha anu anjeun pikahoyong kana sirah jalma sareng gampang diulangi ku lisan.

logo: Ieu mangrupikeun simbol mérek anjeun sareng kedah gampang dikenal. Ilaharna logo bentukna saderhana sareng henteu langkung ti 4 warna dilebetkeun kana éta.

Slogan: Ogé kawanoh salaku tagline. Ieu mangrupikeun kalimat pondok anu tiasa waé ngawangun filsafat mérek anjeun sacara umum. Pondok sareng amis nyaéta pendekatan anu pangsaéna.

Usuk warna: Sababaraha perusahaan dagang warna khusus tina mérekna, ieu kumaha kuatna warna nalika ngadegkeun idéntitas. Starbucks ngagaduhan sahadé héjo anu aranjeunna anggo dina sadaya produk sareng baju seragam. Ngalaksanakeun panilitian ngeunaan téori warna anu aya hubunganana sareng pamasaran sareng cobian mendakan lima warna anu béda anu tiasa dianggo saé masing-masing.

Nada Sora: Nalika palanggan maca iklan anjeun sareng déskripsi produk, nada sora naon anu kadéngé dina pikiran aranjeunna. Komérsial mobil ngagaduhan nada anu béda tibatan iklan pikeun Disneyland. Sareng terserah anjeun pikeun nangtoskeun naon nada anu tiasa dipercaya ku palanggan.

Kami arepkeun inpormasi ieu parantos ngabantosan sareng masihan anjeun ideu ngeunaan kumaha anjeun tiasa mendakan usaha ageung salajengna. Penting pisan pikeun nimbangkeun gambar naon anu anjeun ngagambarkeun ka konsumén poténsial anjeun. Sareng ngarancang mérek anjeun sareng konsumén dina émutan bakal ningkatkeun tingkat ingetan anjeun dina istilah anu langkung lami. Méré kasempetan anu langkung saé pikeun ngahontal titik kelestarian.

Sawala Grup Facebook

poé 2 ago

Pamilik toko etsy, naon pangalaman anjeun nyambung sareng CJ? ... Lihat SelengkapnyaTempo Kurang

Témbongkeun on Facebook

poé 2 ago

Leupaskeun link toko anjeun ... Lihat SelengkapnyaTempo Kurang

Témbongkeun on Facebook

poé 4 ago

Baraya,
Kuring gaduh patarosan ngeunaan woocommerce sareng CJ.
Upami kuring gaduh salah sahiji varian sareng kuring ngimpor kana usaha kuring, hiji varian nunjukkeun ka pangguna.
Naha anjeun terang naha mungkin ku produk gaduh salah sahiji varian tong nunjukkeun varian pikeun pangguna? sabab anéh pikeun pangguna kedah milih varian
Atur jinis kana produk saderhana?

Hatur nuhun 🙂
... Lihat SelengkapnyaTempo Kurang

Témbongkeun on Facebook

jam 7 ago

Naha leres FB tiasa daptar hideung hiji BM ku masihan CPM tinggi, patalimarga kualitas rendah sareng BPK tinggi? ... Lihat SelengkapnyaTempo Kurang

Témbongkeun on Facebook

jam 7 ago

Hai kami parantos ngeposkeun video énggal dina saluran kami.
Upami anjeun dropshipper sareng sesah milari produk, pidéo ieu kanggo anjeun
... Lihat SelengkapnyaTempo Kurang

Témbongkeun on Facebook