kategori
Ngeunaan Dropshipping akademi Kumaha Pasang APPS Toko Buka

Kumaha Pilih Aplikasi Shopify pikeun Dropshipping Store anjeun?

Shopify mangrupikeun salah sahiji platform anu pangsaéna pikeun ngamimitian toko dropshipping. Anjeun tiasa nampi aksés kana pakakas desain anu saé, langkung ti 2000 aplikasi sareng puluhan aplikasi dropshipping, sareng setélan ngolah pembayaran anu ngabantosan anjeun ngamankeun transaksi sareng nyepetkeun prosés pamayaran ti dinya. Ngagunakeun aplikasi anu ngajantenkeun operasi anjeun épéktip mangrupikeun cara pikeun ngimbangan biaya produk ogé penjualan anu ningkat. Alat-alat ieu ogé tiasa ngahémat waktos sareng artos ku ngabébaskeun sajam-jam sareng ngamungkinkeun anjeun pokus ka toko online anjeun. Artikel bakal ngenalkeun kumaha milih aplikasi Shopify pikeun toko dropshipping anjeun sareng 11 aplikasi top anu ngaliput pamasaran anjeun, desain toko, jsb.

Kumaha cara milih

Aya 5 léngkah pikeun milih aplikasi Shopify:

1.Filter

Anjeun tiasa nyaring aplikasi anu aya dumasar katégori anu ngalangkungan pamasaran, penjualan, pengiriman, jsb, sareng koleksi anu kalebet ngaluncurkeun toko anjeun, mekarkeun bisnis anjeun, ngatur POS, sareng sajabana, ogé dumasar kana harga, sesuai sareng tujuan sareng paménta fitur anjeun. Maka anjeun gaduh daptar aplikasi pikeun ngabandingkeun sareng milih.

2. Pariksa Urang Sundaeview Scores

Mangpaat pikeun nyaring aplikasi Shopify ku skor ulasan. Milarian aplikasi anu ngagaduhan jumlah skor anu luhur dina jangka waktu anu konsisten. Duanana kualitas sareng kuantitas penting pikeun alesan yén aplikasi kalayan sajumlah leutik ulasan nyetak tinggi tiasa henteu akurat ngagambarkeun kamampuan aplikasi. Entong mésér aplikasi mahal ku sababaraha ulasan anu sami anu tiasa ditingalkeun ku babaturan sareng kulawarga pamekar.

3.Request For ALive Demo

Seueur aplikasi populér nyayogikeun tautan pikeun nyungkeun démo langsung dimana anjeun tiasa mariksa kumaha aplikasi aplikasi sacara real-time. Upami éta aplikasi payun, ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun langkung ngabayangkeun kumaha aplikasi dina toko anjeun. Upami teu kitu éta aplikasi back-end, ieu bakal ngabantosan anjeun kumaha aplikasi bakal nyepetkeun sareng ningkatkeun prosés anjeun.

4.Research The Support

Aplikasi anu bénten-bénten nyayogikeun tingkat dukungan anu rupa-rupa, ti komunitas ngabantosan kana email atanapi telepon, anu bakal ditingalikeun dina bagian "dukungan". Anjeun kedah nalungtik tingkat dukungan aplikasi daptar anjeun pikeun milari aplikasi anu masihan dukungan anu saé. Mangrupikeun ide anu saé pikeun ngarujuk kana ulasan pikeun mariksa naha dukungan anu disayogikeun tiasa diaksés, pas waktuna sareng dipercaya atanapi henteu ogé kumaha dukungan anu tiasa diaksés pikeun integrasi aplikasi anu ditangtoskeun.

5. Pariksa Waktos Terakhir Terakhir

Pembaruan panganyarna nunjukkeun yén aplikasi éta jalan pikeun nambihan langkung seueur fitur sareng ningkatkeun pangalaman anjeun. Entong milih aplikasi anu teu acan ngapdet fitur na.

11 Top Aplikasi

1.CJdropshipping-Pangalusna Dropshipping pamasok

CJdropshipping nyaéta aplikasi gratis pikeun sacara otomatis minuhan pesenan anjeun. Anjeun ngan ukur otorisasi toko Shopify anjeun ka CJdropshipping, ngimpor produk ka toko anjeun, teras CJdropshipping bakal ngagambar sareng minuhan pesenan anjeun sacara otomatis. Salaku tambahan, CJ ogé nyayogikeun jasa sapertos sumber, pamotretan & pamotretan video, pergudangan lokal, pamariksaan kualitas, sareng seueur deui. Ieu mangrupikeun aplikasi jasa hiji-eureun pikeun bisnis dropshipping anjeun.

2.Gratis Pengiriman Bar ku Hextom

Bar pangiriman gratis ngamungkinkeun anjeun nunjukkeun tawaran pangiriman gratis dina halaman halaman wéb anu lengkep anu tiasa disaluyukeun. Sareng nunjukkeun pesen anu progresif nalika pelanggan nempatkeun langkung seueur barang dina karanjang balanja na. Teu aya ragu yén éta ngajantenkeun palanggan ningali rinci pengiriman barang kalayan gampang pikeun ngabantosan aranjeunna dina ngagaleuh. Pikeun éta jelas sareng katingali, éta ngamungkinkeun pemirsa pikeun kéngingkeun inpormasi kiriman tanpa kedah ngaliwat prosés pamariksaan. Éta ogé sigana ngabantuan nurunkeun gorobag anu ditilar.

3. Iklan ku Varinode

Iklan ku Varinode mangrupikeun bursa Iklan gratis dilayanan khusus nuju nangtung eCommerce. Éta ngabantosan ngabagi lalu lintas sareng toko anu sanés, sareng ngahontal palanggan anyar anu resep kana produk anjeun. Kalayan saluran penjualan anu kuat sareng éfisién ieu, anjeun tiasa kéngingkeun patalimarga anu ditargét énggal, sareng ningkatkeun penjualan kanggo toko anjeun. Sareng aplikasi na lengkep gratis sareng tiasa ngahémat méakkeun pamasaran anjeun.

4.Loox - Ulasan Poto

Loox ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun ulasan poto éta anu tiasa anjeun host dina halaman mana waé toko anjeun, sapertos dihandap produk anu ditingalikeun dina gambar, atanapi bahkan halaman paninjauan khusus. Anjeun tiasa ngirim email otomatis pikeun nanyakeun konsumén pikeun ulasan. Salaku imbalan pikeun ulasan éta, nawiskeun diskon iraha waé poto dikintunkeun. Numutkeun ka Loox, produk anu kalebet ulasan poto ningkat konvérsi dugi ka 91%.

5.Téma Shogun sareng Pembina Halaman

Shogun tiasa ngarobih halaman badarat, halaman bumi, halaman produk, halaman blog, halaman hatur nuhun, halaman kumpulan, slider, tab, sareng latar video. Sareng editor téma ngamungkinkeun bagian mana waé pikeun total ngatur tata ruang. Anjeun ogé tiasa kéngingkeun analytics kinerja halaman khusus sareng uji AB pikeun corong penjualan, tambahkeun kana karanjang, undur, upsells & seueur deui. Hal ieu dipercaya ku langkung ti 10k toko kalebet mérek terkenal dina Shopify sapertos K-Swiss, Leesa Mattresses, Chubbies Shorts sareng MVMT Watches.

6.Ulasan Produk Judge.me

Judge.me ngabantosan anjeun pikeun ngumpulkeun sareng ningalikeun ulasan ngeunaan produk anjeun sareng toko Shopify. Ieu ningkatkeun tingkat konvérsi, patalimarga organik, sareng papacangan pembeli ku ngamangpaatkeun eusi anu dihasilkeun ku pangguna. Éta ngagaduhan rencana salamina-gratis tanpa wates kalayan pesenan atanapi pamundut bari ogé nyayogikeun fitur mayar sapertos ulasan poto, push sosial facebook, jst.

7. Pangonversi Mata Artos BEST

Aplikasi éta tiasa ngarobih harga sacara otomatis dumasar kana lokasi palanggan anjeun anu nyiptakeun pangalaman balanja anu pikaresepeun sareng gampang pikeun palanggan anjeun. Anjeun tiasa ngajalankeunana ngan ukur di tukang. Palanggan anjeun bakal tetep ningali harga anu dirobih tanpa ningali konverter mata uang. Aya 3 téma konverter mata uang anu béda pikeun anjeun milih gaduh desain anu saé.

8.AfterShip - Lacak & Wartosan

AfterShip mangrupikeun aplikasi pangiriman anu ngamungkinkeun anjeun ngalacak sadayana kiriman anjeun dina hiji tempat sareng ngahasilkeun halaman pelacakan pikeun tiap kiriman anu engkéna tiasa dikustomisasi ku kalebet URL toko anjeun, logo mérek, bahkan gambar Instagram. Maka palanggan anjeun bakal ngagaduhan sadayana inpormasi anu aranjeunna peryogikeun ngeunaan pangiriman anjeun.

9.Seuri: Pahala & Kasatiaan

Smile nawiskeun tilu program hadiah, kalebet program poin kasatiaan, program rujukan, program VIP kalayan fitur gratis sareng mayar. Éta masihan anjeun cara anu gampang pikeun ngadorong tingkah laku anu ngawangun hubungan émosional sareng kasatiaan palanggan. Salajengna, Smile ngamungkinkeun anjeun ngaluarkeun poin hadiah dumasar kana nyieun akun, ngabagi produk dina média sosial, nuturkeun merk anjeun, sareng sajabana.

Kasatiaan ngabareuhan & Pahala

10.Omnisend Email Marketing & SMS

Omnisend Email Marketing & SMS tiasa ngadamel sadaya kagiatan pamasaran anjeun ngalangkungan sababaraha kanal dina hiji platform, sanés ngan ukur pamasaran email. Éta ngahubungkeun bisnis e-commerce anjeun sareng konsumén poténsial sareng anu aya di sababaraha saluran: email, SMS, Facebook, Google, sareng anu sanésna. Kalayan data anu kuat, tiasa ditindaklakeun sareng personalisasi, anjeun tiasa ngahontal langkung seueur palanggan ku cara anu langkung pinter dina langkung seueur saluran sareng ngical langkung seueur.

11.Nyolok dina SEO

Colokkeun kana SEO ngabantosan anjeun milarian, ngungkulan, sareng ngalereskeun masalah search engine optimization (SEO) sahingga anjeun tiasa kéngingkeun langkung seueur pangunjung wéb ka toko online anjeun. Éta nyayogikeun fitur gratis sapertos SEO tanpa wates, Blog, cék masalah Laju, ngalereskeun pitunjuk & kode, gera email otomatis, sareng bantosan & dukungan email. Upami anjeun peryogi fitur tambahan sapertos data terstruktur, kontrol SEO anu kuat, anjeun kedah mayar $ 20 per bulan.

Pikeun ningali langkung seueur detil ngeunaan aplikasi di luhur, mangga lebetkeun kana Shopify App Store sareng milarian deui.

Sareng upami anjeun ngan ukur hoyong ningali aplikasi Shopify gratis anu pangsaéna, mangga lebetkeun, blog dina halaman wéb kantor Shopify pikeun ngenalkeun 25 aplikasi Shopify gratis anu pangsaéna.

Sawala Grup Facebook

jam 4 ago

Leupaskeun link toko anjeun ... Lihat SelengkapnyaTempo Kurang

Témbongkeun on Facebook

jam 4 ago

Anu pangsaéna diantara eBay sareng aliexpress pikeun ngamimitian dropshipping? ... Lihat SelengkapnyaTempo Kurang

Témbongkeun on Facebook

poé 3 ago

Hei jelema nami abdi Yakub sareng kuring murid kuring hoyong ngamimitian dropshipping tapi teu gaduh artos kanggo ngamimitian lol sareng henteu hoyong ti kulawarga kuring sooo upami anjeun peryogi naon waé bantosan sapertos Milarian produk atanapi ngadamel toko énggal , nyiptakeun logo atanapi spanduk, mendakan influencer anu dituju anu fir ur brand anjeun, atanapi peryogi marketer
maka anjeun tiasa dm kuring.
... Lihat SelengkapnyaTempo Kurang

Témbongkeun on Facebook

poé 3 ago

I am a dropshipper sareng propaider ladén anu berbasis di London sareng Portugal upami aya anu resep atanapi milari anu tiasa dilakukeun DM.
Hatur nuhun pisan
... Lihat SelengkapnyaTempo Kurang

Témbongkeun on Facebook

poé 2 ago

Kuring Milari Agén, anu tiasa nawiskeun waktos pangiriman anu saé

Punten Dm
... Lihat SelengkapnyaTempo Kurang

Témbongkeun on Facebook