kategori
akademi Toko Buka Pilih Platform

Top 9 Platform E-commerce Dropship Pangalusna

Pikeun ngajalankeun bisnis dropshipping, anjeun henteu kedah nyéwa toko pikeun nampilkeun sareng nyimpen barang anjeun, tapi biasana, anjeun peryogi platform kanggo ngawangun toko online anjeun, sareng ngimpor produk ti supplier. Ieu bakal difokuskeun 9 platform utama, sareng mudah-mudahan masihan anjeun langkung seueur wawasan mana anu paling cocog pikeun anjeun.

1. Shopify

Shopify mangrupikeun platform e-commerce tingkat luhur anu ngamungkinkeun anjeun daptar produk ampir-ampiran. Éta anu paling populér di na jinisna sareng parantos dianggo jutaan jutaan sacara pasif. Sahingga janten platform pilihan pikeun seueur dropshippers.

Shopify nawiskeun anjeun sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun nyetél toko online anjeun. Éta kalebet domain wéb, hosting, gateway pembayaran sareng sanés-sanésna. Saha waé tiasa gampang nyiptakeun toko online ngan ukur sababaraha jam, tanpa kedah aya pangalaman ngembangkeun wéb sateuacanna. Ngenalkeun antarbeungeut pangguna Shopify lumayan gampang, sanaos bakal aya sababaraha pacobaan sareng kasalahan pikeun pangguna anu munggaran.

Perusahaan anu masif sapertos Pixar, Evernote sareng Wikipedia sadayana nganggo Shopify pikeun ngahadiran toko na. Éta mangrupikeun alat anu dipercaya, dipercaya sareng berharga pikeun ningkatkeun kasuksésan anjeun dina e-commerce nalika masih masihan anjeun kadali pinuh kana desain sareng perenah situs.

Ngan aya hiji karugian anu Shopify henteu gratis. Sistemna hargana $ 29 per bulan sareng Shopify ogé peryogi biaya 1.5% tina unggal jual. Nanging, Shopify ogé nawiskeun uji coba gratis 14 dinten ka pangguna énggal janten upami anjeun terang yén anjeun henteu resep situs éta anjeun ngan saukur tiasa lirén nganggo éta sareng henteu kaleungitan hiji sen.

2. WED2C

Upami anjeun dropshipper énggal atanapi anjeun henteu gaduh halaman wéb atanapi henteu hoyong biaya teuing pikeun ngawangun toko dropshipping anjeun tiasa milih WED2C pikeun ngamimitian bisnis dropshipping anjeun gratis.

jeung WED2C, anjeun tiasa ngamimitian dropshipping kalayan gampang, ngan sababaraha klik:

  1. Ngaropea harga produk sakumaha rék
  2. Bagikeun aranjeunna dina platform sosial pikeun promosi
  3. Ninggalkeun sagala rupa kaasup pengepakan, pengiriman, sareng saatos-penjualan pikeun diolah ku WED2C nalika nasabah nempatkeun pesen ngalangkungan tautan anjeun.

3. Woocommerce

Woocommerce mangrupikeun plugin WordPress anu populér anu ngamungkinkeun pamilik situs ngadamel sareng ngaji toko online. Mangrupikeun sistem open-source sareng seueur témplat anu sayogi pikeun ngabantosan anjeun.

Penting pikeun ngarti yén pikeun ngawangun toko Woocommerce anjeun kedah gaduh halaman wéb dumasar kana WordPress heula. Sanaon plugin na nyalira bébas dianggo, hosting pikeun halaman wéb anjeun henteu. Ngawangun toko sareng Woocommerce tiasa pikasieuneun pikeun pangguna anyar, sabab meryogikeun kanyaho sareng pangalaman anu ngan ukur dimangpaatkeun ku pamekar wéb anu ngalaman. Janten janten pilihan atra pikeun pamekar wéb anu mantep. Tapi pikeun anu ngamimitian pikeun tantangan, sakali anjeun kenal sareng platform janten langkung gampang nalika anjeun angkat. Di sisi anu sanésna, sok aya pilihan pikeun nyewa ahli propésional pikeun ngabantosan anjeun ngararancang toko anjeun tina taneuh.

3. 3Dcart

3Dcart mangrupikeun platform anu ditutup khusus pikeun tujuan E-commerce. Toko 3Dcart gampang pisan didamel, sareng pangguna muji kumaha aranjeunna resep kana kumpulan fitur na anu sering diénggalan. Panganteur na jelas tur teratur-rapi, 120+ peculiarities built-in sareng 50+ template gratis aya.

Tim 3Dcart reueus yén aranjeunna moal pernah ngeusi batre pikeun biaya komisi dina platformna. Nyatakeun yén pangguna ngan ukur bakal mayar biaya langganan, 20 $ sasasih kanggo paket dasar anu dugi ka 100 produk sareng 4,000 pengunjung bulanan. Paket anu paling canggih bakal ngarugikeun anjeun $ $ sabulan.

4. Magento

Magento mangrupikeun platform open-source anu didamel taun 2007 dimekarkeun khususna pikeun ngaji sareng ngawangun toko online. Éta dipésér ku eBay sareng dianggap salaku salah sahiji platform anu pangsaéna pikeun nyiptakeun sareng ngatur toko eCommerce sadaya ukuran.

Magento ngagaduhan sistem kaamanan anu saé, anu saluareun SEO siap. Ayeuna, éta ngagaduhan dua vérsi; Komunitas Magento sareng Magento Enterprise. Versi komunitas gratis sareng seuseueurna ditujukeun pikeun usaha alit. Magento Enterprise dibayar platform anu ditujukeun pikeun usaha ageung dugi ka ageung.

Éta nawiskeun fitur anu saé sapertos antar muka payun-tungtung anu seragam pikeun konsumén anjeun, tampilan barang anu nembe ditambihan, ngabandingkeun pilihan, karanjang balanja anu ramah pangguna, katalog produk anu palinter, sareng seueur deui. Hiji-hijina anu lepat sareng Magento nyaéta yén ngajalankeun PHP, janten peryogi sakedik katerampilan pikeun program sareng sacara efektif dianggo. Sanaos nawiskeun fitur hébat, éta relatif rumit pikeun dianggo. Henteu aya kakurangan pamekar anu cerdas PHP anu wawuh sareng Magento anu siap leupas. Sareng perusahaan anu terpercaya duanana toko-toko basis Magento alit sareng ageung, janten pilihan anu saé pikeun anjeun ngamimitian bisnis.

5. BigCommerce

BigCommerce mangrupikeun impian anu dipikaresep ku statistik sareng dianggap seueur salaku platform anu paling ditutup pikeun toko online. Kalayan BigCommerce, anjeun tiasa resep dina nitty-gritty unggal komponén toko e-Commerce anjeun. Tapi, pajeulitna inflated ditepikeun janten jelas yén éta moal ngaganggu operasi anjeun ka poé. Nanging, éta ngan ukur nyayogikeun 7 téma propésional gratis, dibandingkeun sareng 26 anu ditawarkeun ngalangkungan Shopify. Éta sanés platform gratis sareng ngagaduhan seueur pilihan integrasi gateway pembayaran kelas munggaran anu sayogi. Anjeun tiasa milih salah sahiji tina tilu bungkus anu sayogi sareng mayar iuran bulanan saluyu. Paket toko online paling dasar hargana 30 $ sabulan sareng anu paling maju 80 $ sabulan.

6 Rangkaian

SquareSpace mangrupikeun platform wéb pikeun ngawangun wéb sagala rupa, kalebet toko online. Aya seueur témplat anu pikaresepeun pikeun ngamimitian, sareng masing-masing tiasa disesuaikan. Nyiptakeun toko dumasar SquareSpace rada rumit mimitina tapi sacara umum ngagaduhan éditor halaman anu paling fleksibel dina pasaran ayeuna. Editor halaman basis browser na ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun halaman wéb anu fungsina nyalira ti mimiti atanapi tina salah sahiji témplat anu meunang penghargaan. Aya sababaraha langganan anu tiasa dipilih, kalayan bungkus bisnis mimitian ti $ 18- $ 40 dolar sabulan. Kalayan tingkat paling luhur anu ngagungkeun biaya komisi enol, bandwidth / space storage taya pikeun host sadaya halaman produk anjeun.

7. Volusion

Volusion mangrupikeun platform katutup populér anu dimaksad khusus pikeun E-commerce. Platform ieu nawiskeun sadaya-dina-hiji fitur anu diperyogikeun pikeun ngajalankeun toko online anu suksés. Éta saderhana dianggo sareng gampang pikeun ngarobih desain. Toko dumasar Volusion tiasa dianggo sasarengan sareng halaman wéb WordPress anu aya. Aya kakurangan anu hargana rada mahal. Anjeun kedah nyéépkeun 29 $ dugi ka 299 $ per bulan pikeun muka toko di dinya sareng anjeun ogé kedah mayar SSL kanggo kaamanan tambahan. Salajengna, teu aya ciri pilihan pos nalika nyiptakeun halaman wéb anjeun.

8. Wix

Wix mangrupikeun platform anu katutup populér pikeun nyiptakeun sadaya jinis situs wéb, toko online diantawisna. Anjeun teu tiasa sacara bébas ngarobih platform nyalira atanapi alatna. Ngawangun toko online berbasis Wix gampang, saha waé anu resep diajar antar muka anu béda tiasa nganggo éta. Wix nawiskeun pilihan antara seueur témplat siap damel sareng sababaraha bungkus sareng bénten hosting sareng wates lalu lintas. Wix nawiskeun e-commerce sareng rencana mayar sareng kusabab éta versi gratis Wix sanés pilihan anu layak. Nalika nganggo Wix anjeun dikonci kana dua gateway pembayaran anu sanés; Paypal sareng Authorize.net. Paket Wix Ecommerce anu paling dasar ngan ukur 9 $ sabulan sareng paket VIP bakal ngajalankeun anjeun $ 26 sabulan.

Masalah anu paling ageung sareng Wix nyaéta kagancangan kinerja. Kodeu na dimuat sateuacanna seueur naskah (js) nalika ngamimitian, anu memperlambat waktos loading. Sareng masang API non-Wix atanapi plugin tiasa janten langkung rumit tibatan kuduna.

kacindekan

Kasimpulanana, aya seueur platform e-commerce unik anu tiasa anjeun pilih. Sareng éta saé pisan ngagaduhan pilihan. Unggal platform nyayogikeun fitur-fitur anu diperyogikeun pikeun ngawangun toko online anu saé. Nanging, masing-masing ogé ngagaduhan kakurangan anu unik anu tiasa ngahambat penjualan anjeun dina jangka panjang. Éta bakal bijaksana pikeun nulis daptar kabutuhan anu anjeun peryogikeun nalika milarian bumi kanggo bisnis ka hareup anjeun, teras ngabandingkeun kana daptar fitur unggal platform. Nanging, upami anjeun badé ngamimitian gancang-gancang, tarohan paling aman nyaéta ngamimitian akun Shopify.

Sawala Grup Facebook

jam 17 ago

Kuring nyobian CJ dropshipping minuhan anyar. Éta saé sareng produk sumping dina jangka waktu anu diarepkeun. .. ... Lihat SelengkapnyaTempo Kurang

Témbongkeun on Facebook

1 hour ago

Naon solusi pikeun ieu? ... Lihat SelengkapnyaTempo Kurang

Témbongkeun on Facebook

1 hour ago

Kumaha carana ngonpigurasikeun tingkat Pajak pikeun unggal nagara dina dagang? ... Lihat SelengkapnyaTempo Kurang

Témbongkeun on Facebook

1 hour ago

Halo, kuring bakal ngalakukeun toko anu sampurna kalayan logo, ** CEPAT PENGIRIMAN ** produk trendi, déskripsi produk impulsif s sareng téma premium. Sadaya ieu ** GRATIS GRATIS ** di tukeran pikeun Fiverr marios. Toko parantos profesional sareng tiasa dipercaya sanaos gratis anjeun masih bakal kéngingkeun toko anu katingali saé.

** Catetan: ** Kuring henteu ngalakukeun bimbingan. Pikeun pembimbing naros ** CJ Dropshipping **
... Lihat SelengkapnyaTempo Kurang

Témbongkeun on Facebook

1 hour ago

Is there a problem with CJ app? as the chat will not load just stays transparent? ... Lihat SelengkapnyaTempo Kurang

Témbongkeun on Facebook