Hayu urang ngamajukeun usaha babarengan

CJdropshipping mangrupikeun salah sahiji platform dropshipping panggedéna anu didamel di Cina, program kemitraan kami komitmen pikeun kasuksesan anjeun ku ngamajukeun anjeun ka pamirsa sadunya.

Naha kerjasama sareng kami?

  • Langkung 300k dropshippers didaptarkeun
  • Langkung 400k SKUs sayogi sareng masih tumuh
  • Langkung 1m pesenan per sasih sareng masih tumuh
  • Mitra supplier lokal di sakumna dunya
  • Program Afiliasi Nguntungkeun - Rujuk sareng hasilkeun
  • Saluran pengiriman barang ekslusif: CJPacket (1-2 minggu langkung gancang tibatan AliExpress dina average)
  • Terintegrasi kalayan Shopify, eBay, Woocommerce, Lazada, Shopee, ogé API

Kumaha urang tiasa damel babarengan?

affiliate Program

Program apiliasi kami saderhana pisan pikeun ngamimitian. Ngan ngadamel tautan afiliasi CJdropshipping anjeun dina sababaraha detik sareng mimitian dibagi, anjeun bakal kéngingkeun 2% tina total pendapatan (sanés kauntungan) anu dihasilkeun tautan afiliasi salami sataun.

Kasempetan Promosi Palang

Kami parantos milarian sababaraha bentuk kolaborasi sareng platform sareng alat anu aya hubunganana sareng dropshipping, dugi ka ayeuna kami ngawangun hubungan jangka panjang sareng Payoneer, Mercury, Shipstation, Aftership, Debutify sareng PageFly, sareng sajabana Upami anjeun hoyong ngembangkeun kerjasama anu subur sareng pikaresepeun, anjeun wilujeng sumping ngahubungi kami.

Platform panilitian produk

Naon produk pikeun dijual? Patarosan ieu ngahalangan seuseueurna pangirim serelek kami, aranjeunna peryogi alat panilitian produk propésional pikeun ngawartosan aranjeunna mana anu kedah dipilih sareng produk naon anu bakal dijual. Anjeun ngagaduhan produk anu nalungtik, kami ngatur sésana. Sajauh ieu kami parantos damel bareng sareng Zik Analytics, AutoDS, Jual The Trend sareng Alat DSM, jst. Upami anjeun nawiskeun jasa pisan, ngahubungi kami pikeun hubungan bisnis win-win!

Program Mitra Mentorship

Anjeun bakal nampi patalimarga gratis unggal dinten tanpa ngamajukeun kursus anjeun ku nyalira. Urang bakal ngadorong anjeun pangguna udagan (pemirsa dropshipping), sareng mingpin patalimarga ka halaman kursus anjeun atanapi situs.

Hubungi kami pikeun kamungkinan kerjasama